Safe zonnen bij My Sun

Bij My Sun staan veiligheid en hygiëne voorop. Onze apparatuur voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Al onze zonnebanken hebben specifieke eigenschappen, zodat we onze zonaanbidders maximale bescherming kunnen bieden. My Sun is aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ).

Goede zonnecosmetica verzorgen de huid en geven een snelle, diepe en langdurige bruining. My Sun kiest voor kwaliteit en verkoopt daarom uitsluitend de producten van Devoted Creations. Op basis van aloë vera zorgen deze ervoor dat de gewenste kleur zo snel als mogelijk bereikt is. Onze medewerkers voorzien u graag van een uitgekiend cosmetica-advies!

Let op: Zonnen mag vanaf 18 jaar.
Wanneer u jonger dan 18 jaar bent, mag u nog geen gebruik maken van zonneapparatuur. Wetenschappers en huidspecialisten hebben vastgesteld dat het voor jonge mensen beter is wanneer ze niet te veel zonlicht krijgen (dat geldt ook voor de buitenzon!) Tot het achttiende levensjaar is de huid nog in ontwikkeling waardoor huidschade door eventuele verbranding, het risico vergroot op de ontwikkeling van huidkanker op latere leeftijd. 

Let op! Bij twijfel kunnen wij om uw legitimatiebewijs vragen. 

www.svzinfo.nl